Bedrijfsuitjes & heidag

Bakken in de pizza oven
rondleiding door de tuin
Zelf bloemen plukken
Werken op het land
Insect in gele bloem

Bij ons kunt u terecht voor héérlijke stoere buitenuitjes voor max. 20 tot 30 personen. Beleef het buitenleven. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord maar bovenal GENIETEN! Een greep uit de mogelijkheden: een rondleiding door de tuinderij, ‘n veldboeket plukken, tuintekenles, een lezing over bijen, zelf groenten en (on)kruiden oogsten voor pizza en pizza maken in de leemoven, soep maken boven vuur, of anders lekkers koken met producten van het land in de buitenkeuken. Veel is mogelijk! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Overzicht bedrijfsuitjes Amelis’Hof

Algemene Voorwaarden Amelis’Hof

Privacyverklaring Tuinderij Amelis’Hof

Rondleiding

Graag nemen we u mee op ontdekkingstocht over tuinderij Amelis’Hof. Laat u meevoeren in een microkosmos waar volop ruimte is voor verwondering. Alleen al de veelzijdigheid van de natuur garandeert dat. En daar komt de eeuwenoude geschiedenis van de tuin nog eens bij. Wij brengen onze passie voor ons bedrijf graag op u over. Elke rondleiding is anders omdat wij u op heel persoonlijke wijze over de tuin voeren en volop ruimte laten voor vragen en discussie.

Bloemen plukken

Wat is er héérlijker dan zelf bloemen plukken??!! In onze prachtige bloempluktuin kunt u zelf een mooi veldboeket samenstellen. We geven u pluktips en laten u de bloemen zien die op dat moment het meest geschikt zijn voor op de vaas.

Oogsten, koken en samen eten

Ook voor een actief bedrijfsuitje kunt u bij ons terecht. Zelf groenten, (on)kruiden of eetbare bloemen oogsten direct vers van ‘t land of uit de kas. In de leemoven gaan we de héérlijkste pizza’s of brood maken en in de ketel boven de 3 poot brouwen we verse soep. En natuurlijk oogsten we verse basilicum of rucola om pesto te maken.

Laat u zich zich liever culinair verwennen dan is bijv. een high tea, picknick of taartenbuffet mogelijk van De Veldkeuken, onze partner op het landgoed.

Bijenlezing

Imker Marius Woensdregt heeft een bijenstal op de tuinderij, direct aan de Kromme Rijn; De Gulden Raat. Hij neemt u graag mee in de fascinerende wereld van de bijen. Wist je dat een bij in kleur ziet als ie naar een bloem vliegt en in zwart/wit als ie weer wegvliegt? Kom meer te weten over bijen in deze boeiende lezing. Duur: ongeveer een uur.

Heidag & teambuilding

De tuinderij is eveneens een uitstekende locatie voor een digitaal loze heidag en inspirerende brainstorm- en teambuildingssessies.

In samenwerking met ACORE Coaching bieden wij u een inspiratievolle dag.  Oscar Jansen is gespecialiseerd in de begeleiding van de natuurlijke groei en ontwikkeling van medewerkers, managers en teams. Managers, teams en professionals worden succesvol doordat ze op een verrassende manier naar hun groei- en ontwikkelvragen  kijken tijdens het (samen)werken op een biologische boerderij/tuinderij.

Oscar Jansen schreef het boekShit Happens waarin hij natuurlijke leiderschapstips van de biologische boerderij onthult.

Facebook
Facebook Kijk voor de laatste nieuwtjes ook eens op onze Facebook pagina.
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de Amelis'Hof nieuwsbrief.

Door te abonneren gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.