Buitenlocatie

 
DSC07596IMG_8034herfst 2012 0122014-05-07 09.34.12
IMG_2265

Charmante, robuuste buitenlocatie

Onze prachtige, inspirerende buitenlocatie is gelegen in het parkbos van landgoed Oud Amelisweerd direct aan de Kromme Rijn op een steenworp afstand van Utrecht. De tuinderij leent zich uitstekend voor een stoer bedrijfsuitje, een fuif, familiereünie of ander feestelijks voor max. 50 personen. Trotseer de elementen en ga “back to basic”! Dat kan heel actief, door zelf te oogsten, stoken en koken of bloemen te plukken. Of je kunt je heerlijk laten verwennen door het lekkers van cateraars Monique Polman (Zuid-Europese keuken) en de ToenTerTafel (historische catering) of de Veldkeuken. Bij iedere activiteit op de tuinderij hoort een korte rondleiding waarbij we o.a. vertellen over de tuinderij, de verse producten van het land en de geschiedenis van het landgoed.

2018 overzicht bedrijfsuitjes Amelis’Hof 1

Meer mogelijkheden op het landgoed

Het bezoeken waard is het Museum Oud Amelisweerd. MOA toont drie collecties in samenhang: de Armando Collectie, buitenplaats Oud Amelisweerd en historische behangsels. De Stayokay is een hostel en bevindt zich op loopafstand van de tuinderij. Je kunt er een fiets huren en wat drinken op het terras. Bij de Veldkeuken vlak bij ons om de hoek kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner met het beste brood en taart uit eigen bakkerij. Alles biologisch.Wij leveren verse producten van het land direct aan de keuken! Ook bij theehuis Rhijnauwen is het goed toeven. Héérlijke pannenkoeken en een prachtig terras aan de Kromme Rijn met speeltuin voor de kinderen. Het fort bij Rhijnauwen is eveneens de moeite waard. Er zijn wekelijks rondleidingen op dit groenste fort van de Nieuwe Hollandsche Waterlinie.

Kromme Rijn gebied

Er zijn nog veel meer mogelijkheden in de Kromme Rijnstreek om een bedrijfsuitje tot een succes te maken. Huur bijvoorbeeld een kano bij De Rijnstroom in Utrecht. Vanaf de kanoverhuur ben je in ongeveer 45 minuten bij de tuinderij waar je vlakbij aan kunt meren. Kijk voor nog meer mogelijkheden in dit mooie gebied op www.krommerijnstreek.nl.

 

Tuinderij Amelis’Hof beheert de cultuurhistorische moestuin van Oud Amelisweerd gelegen aan de Kromme Rijn. Door de opbrengst uit verkoop van producten van het land en de diverse activiteiten wordt het mogelijk gemaakt om deze prachtige plek in stand te houden.

Facebook Kijk voor de laatste nieuwtjes ook eens op onze Facebook pagina.
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief